Manja slova Veća slova RSSProsvjeta

24.03.2011.

Istočnoevropska ljetnja škola u Varšavi

Zavod za medjunarodnu saradnju obavještava zainteresovane kandidate o mogućnosti učešća u XXI ljetnjoj istočnoevropskoj školi , u periodu od 01. do 21 jula 2011. godine, u Centru za istočnoevropske studije Univerziteta u Varšavi. Opširnije...

17.03.2011.

Seminar „Korupcija i institucije“

Seminar „Korupcija i institucije“

U okviru realizacije mjere broj 119. iz Akcionog plana za sprovođenje Strategije za borbu protiv korupcije, danas je u prostorijama Uprave za kadrove u Podgorici otvoren dvodnevni seminar „Korupcija i institucije“ za službenike državne uprave.

11.03.2011.

Stipendije Varsavskog univerziteta

Zavod za medjunarodnu saradnju obavjestava zainteresovane kandidate o mogućnosti konkurisanja za stipendije poljske fondacije „Krzysztofa Skubiszewskigo“, za akademsku 2011/12. godinu... Više

04.03.2011.

Informativni dan „Znanje je moć“, 4. mart 2011. godine

Informativni dan „Znanje je moć“, 4. mart 2011. godine

Zavod za međunarodnu saradnju organizovao je Informativni dan „Znanje je moć“ 4. marta 2011. godine u svečanoj sali Gimnazije „Slobodan Škerović“ u Podgorici.

28.02.2011.

Konkursa za stipendije Britanske fondacije za 2012/13.

Obavještava da će britanska fondacija British Scholarship Trust, za akademsku 2012/13. godinu , dodijeliti do 5 stipendija kandidatima iz Crne Gore, u trajanju od 1 do 4 mjeseci. Stipendije su namijenjene postdiplomskim usavršavanjima/istraživanjima iz svih oblasti, a period realizacije je oktobar 2012 - oktobar 2013.g..

16.02.2011.

Posjeta Filozofskom fakultetu

Posjeta Filozofskom fakultetu

Na Filozofskom fakultetu u Nikšiću, danas je održan je sastanak sa dekanom profesorom Blagojem Cerovićem i njegovim saradnicima. U ime Zavoda za medjunarodnu saradnju sastanku su prisustvovali: direktor Zavoda gospodin Derviš Selhanović i Olivera Srzentić, samostalni savjetnik za prosvjetnu saradnju.

20.12.2010.

Zavod za medjunarodnu, prosvjetno-kulturnu i tehničku saradnju obavještava o mogućnosti konkurisanja za stipendije Staffordshire Univerziteta i Open Society Foundations za akademsku 2011/12. godinu

Zavod za medjunarodnu, prosvjetno-kulturnu i tehničku saradnju obavjestava o mogućnostima konkurisanja za stipendije namijenjene magistarskim studijama iz oblasti analize biznisa koje dodjeljuje Staffordshire univerzitet i Open Society Foundations za akademsku 2011/12. godinu, kandidatima iz Crne Gore. Stipendije su namijenjene izuzetnim kandidatima sa posebnim dostignućima iz oblasti ekonomije, kao i dobrim znanjem engleskog jezika. Stipendija pokriva školarinu, upisninu i životne troškove za jednu osobu, kao i troškove povratne avio karte.

14.12.2010.

Seminar “Komunikacija i donošenje odluka u timu”

Seminar “Komunikacija i donošenje odluka u timu”

ZAMTES je u saradnji sa Privrednom komorom Crne Gore organizovao seminar “Komunikacija i donošenje odluka u timu“ za zaposlene u privrednom sektoru. Cilj seminara, koji je počeo danas u Privrednoj komori, je sticanje znanja koja su usmjerena na poboljšanje timskog rada u organizacionim jedinicama.

08.12.2010.

Posjeta g. Slavoljuba Stijepovića, ministra prosvjete i nauke Zavodu za medjunarodnu naučnu, prosvjetno-kulturnu i tehničku saradnju

Posjeta g. Slavoljuba Stijepovića, ministra prosvjete i nauke Zavodu za medjunarodnu naučnu, prosvjetno-kulturnu i tehničku saradnju

Nakon konferencije za novinare, koja je povodom uručenja nagrada najboljim studentima upriličena u Zavodu za medjunarodnu naučnu, prosvjetno-kulturnu i tehničku saradnju, održan je i sastanak kolektiva sa resornim ministrom, g. Slavoljubom Stijepovićem.

08.12.2010.

ZAMTES NAGRADIO NAJBOLJE STUDENTE

ZAMTES NAGRADIO NAJBOLJE STUDENTE

Zavod za medjunarodnu naučnu, prosvjetno – kulturnu i tehničku saradnju danas je organizovao konferenciju za novinare povodom uručenja nagrada najboljim studentima Univerziteta Crne Gore (Pravnog fakulteta, Ekonomskog fakulteta, Medicinskog fakulteta, Arhitektonskog fakulteta, Elektrotehničkog fakulteta, Fakultet dramskih umjetnosti, Fakultet likovnih umjetnosti i Muzička akademija), kao i studentima Univerziteta Donja Gorica i Univerziteta Mediteran.